You are here:

News

Apply Steelcad AS solgt til Havyard

Apply Group har gjennom sitt datterselskap Apply Sørco AS solgt Apply Steelcad AS til Havyard Design AS, et selskap i Havyard Group. Apply Steelcad AS er et selskap med 27 ansatte i Norge og eierandeler i engineeringselskaper i Polen og Kroatia.

Apply Steelcad, er et velrenommert selskap som har levert engineeringtjenester til skipskonsulenter og skipsverft i Norge og i utlandet i en årrekke. Den kompetanse selskapet besitter er spisset mot det maritime markedet, og skiller seg i så måte fra resten av virksomheten i Apply Group, sier administrerende direktør i Apply Sørco AS og styreleder i Apply Steelcad AS, Frederik Hvistendahl.

 

For å få utnyttet verdiskapningspotensialet i Apply Steelcad fullt ut, trengs en bredere integrasjon mot en større del av verdikjeden innen maritim design og produksjon. Apply Group leverer prosjekter og tilknyttede varer og tjenester til olje og gass industrien, og fokuserer derfor ikke sterkt mot maritim sektor. Havyard Group vil følgelig være en bedre havn for Apply Steelcad, avslutter Hvistendahl.

 

Apply Steelcad AS har vært eiet av Apply Sørco AS siden mars 2007. Selskapet skifter etter transaksjonen navn til Havyard Steelcad AS. Havyard Steelcad vil fortsatt være lokalisert i Stavanger, og Erik Kirkemo vil fortsette som daglig leder i selskapet.